Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση Δ.Σ. της 24/09/2013

Έγινε χθες η συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου. Σε αυτή εγκρίθηκε το ερωτηματολόγιο το οποίο θα διανεμηθεί στους γονείς με στόχο την συγκέντρωση όλων των απόψεων πάνω στα θέματα που απασχολούν τα μέλη του Συλλόγου για το σχολείο και την ποιότητα της παιδείας και της ζωής των παιδιών στον τόπο μας. Μετά την συγκέντρωση των απαντήσεων θα σχηματιστεί το ετήσιο και το μακροχρόνιο σχέδιο δράσης του Συλλόγου το οποίο θα αποτελέσει το ψήφισμα των μελών του Συλλόγου.
Παράλληλα εγκρίθηκε η κατάθεση αιτήματος προς τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου. Σκοπός είναι η συγκέντρωση των απόψεων των δασκάλων του Σχολείου επάνω στα ίδια θέματα αλλά και σε οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τους δασκάλους σε σχέση με το λειτούργημα που επιτελούν. Ο Σύλλογος θα προσπαθήσει να επέμβει όπου είναι δυνατόν ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε την λύση όλων των προβλημάτων που ανακύπτουν και την διαρκή βελτίωση της παιδείας και της ζωής όλων.

Κατατέθηκαν επίσης νέες προτάσεις σε σχέση με το ετήσιο σχέδιο δράσης του Συλλόγου. Αποφασίστηκε ο σχεδιασμός εκδηλώσεων και Κυριακάτικων δραστηριοτήτων για τα παιδιά. Επίσης συζητήθηκαν προτάσεις για την βελτίωση των οικονομικών του Συλλόγου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου