Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Επισκευή χρωματισμών εξωτερικών επιφανειών σχολικού κτιρίου

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων του 7ου Δημοτικού, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την επισκευή των εξωτερικών τοίχων του σχολείου. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην φάση έκδοσης οικοδομικής άδειας εργασιών μικρής κλίμακας. Αυτό απαιτείται από την νομοθεσία επειδή το κτίριο είναι μεγάλο και θα χρησιμοποιηθούν σκαλωσιές.
Για την ασφάλεια κατά την διάρκεια των εργασιών θα πρέπει να μην υπάρχουν παιδιά στον χώρο του σχολείου. Για αυτό τον λόγο οι εργασίες θα ξεκινήσουν με το τέλος της σχολικής χρονιάς, περίπου στις 15 Ιουνίου. Με την νέα σχολική χρονιά ελπίζουμε ότι τα παιδιά μας θα βρουν ένα "νέο" κτίριο το οποίο πιστεύουμε ότι θα σέβονται και θα εκτιμούν ακόμα περισσότερο.
Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν φθάσει καταγγελίες στον Σύλλογο για βανδαλισμούς με την αναγραφή διαφόρων συνθημάτων επάνω στους εξωτερικούς τοίχους. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι μας να ενημερώσουμε όλους, καθώς το σχολείο όταν βαφεί, θα πρέπει να παραμείνει καθαρό και φρεσκοβαμμένο όσο το δυνατόν περισσότερο. Επιπλέον εξετάζουμε την περίπτωση για την τοποθέτηση νυχτερινού φωτισμού στην αυλή και την τοποθέτηση συστήματος παρακολούθησης με κάμερες νυχτερινής όρασης έτσι ώστε να καταγράφεται πλέον κάθε προσπάθεια βανδαλισμού του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου